- Hovedmålet er å leve av å være syklist - Sykkel
1624 Views

– Hovedmålet er å leve av å være syklist

Cyclocross-rytter Sindre Mohr blogger for Sykkelmagasinet.

Januar 09, 2018
Skrevet av:

sindremohr

TEKST & FOTO: Sindre Mohr

Hei, kjære leser. Mitt navn er Sindre Mohr og det neste året skal jeg være fast blogger hos Sykkelmagasinet. Før jeg starter å blogge om alt mulig rart er det greit å fortelle hvem jeg er.

Som syklist satser jeg på cyclocross, selv om jeg ofte er å se i både landevei og terrengritt. I løpet av mine 15 år på sykkelsetet har jeg opplevd mye. Som junior har jeg syklet verdenscup i cyclocross og senest denne høsten ble jeg invitert til å sykle UCI-ritt i Kina.

Hovedmålet som syklist er å en dag kunne leve av det, enten som proff-rytter eller med støtte fra personlige sponsorer. Samtidig har jeg mål om å skape interesse for cyclocross blant den yngre generasjonen. Når jeg har tid prøver jeg alltid å bidra på rekrutt-treningene i klubben, Stavanger SK.

For de av dere som kjenner meg er det ganske tydelig hva fritiden min brukes på. Når jeg ikke løper rundt i skogen med sykkel på ryggen er jeg å finne ute ved havet med fiskestang i hånden.

Det hadde ikke overrasket meg om jeg i løpet av 2017 har flere timer med fisking enn trening. Jeg har gjerne et litt for sterkt konkurranseinstinkt til å la fisken vinne, dermed blir det mange «siste kast» før jeg klarer å gi meg.

Heldigvis er det litt i kaldeste laget å fiske på vinteren slik at jeg får tid til litt trening og ritt.

Da sykling er en relativt dyr idrett kreves det også midler for å kunne styre på. Frem til i år har Mohr Sykkelverksted vært min måte å dekke mye av utgiftene. Sykkel-fiksing etter behov er lettere i en travel hverdag enn å jobbe i kassa på Kiwi.

Med eget merke (Keepus) blir det også langt rimeligere å drive med sykling. Sammen med diverse sponsoravtaler er jeg utrolig takknemlig for at jeg kan styre på med sykling.

Fremover vil jeg skrive om mye forskjellig og planlegger innlegg minst én gang i måneden. Har du noe du lurer på eller vil at jeg skal skrive om kan du kontakte meg på mail.

Hvis du ikke klarer å vente 1 måned mellom hvert blogginnlegg kan du følge meg på disse plattformene:

Instagram: @sindrereidar

Snapchat: sindremoho

Youtube: youtube.com/channel/UCFOLDTbeU5hrkbnRq5WfVaA?

Twitter: @SReidar

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.