Velkommen til sykkelmagasinet.no - Sykkel
1461 Views

Velkommen til sykkelmagasinet.no

Oktober 06, 2015
Skrevet av:

kjetil

For en sann glede det er å endelig lansere vår helt nye nettside. Endelig kan vi virkelig skyte startskuddet for «Nye Sykkelmagasinet» hvor nettet blir en svært viktig del av satsingen.

Du som sykkelinteressert lurer nok garantert på hva vi kan tilby av innhold på nett. Jeg kan røpe at nettet skal være et supplement til magasinet og skal ta for seg blant annet videoer, bildeserier og kommentater. Samtidig vil blogg være en viktig del av nettsatsingen hvor en rekke norske sykkelpersonligheter står som skribenter. Blant annet kan vi gledelig meddele at Gunn Rita Dahle Flesjå har takket ja til å skrive for oss. Det samme har flere norske sykkellag. Kristoffer Skjerping som allerede er et fast tilskudd i Sykkelmagasinet, skal også publisere sine blogger på våre sider på samme måte som han gjør i hver utgave av magasinet.

I tillegg vil profiler, produktguider og destinasjonsguider publiseres på våre sider.

Som du kanskje har lagt merke til har vi også satt en feed til Instagram og Twitter på våre sider. På den måten kan du holde deg løpende orientert på hva som skjer i sykkelverden. Dere som følger proffmiljøet på landevei tett, har kanskje vært innom procycling.no for å lese nyheter. Jeg kan meddele at sykkelmagasinet.no på ingen måte vil være en direkte konkurrent til procycling.no. Personlig mener jeg det ikke er plass til to løpende nyhetsmedier, og procycling.no er i særklasse på det de driver med – på samme måte som vi i Sykkelmagasinet skal være i særklasse på det vi driver med: Dyptdykk i sykkelverden, tradisjonelt magasinstoff, kommentarer og blogg.

Håper du vil bli en flittig bruker av sykkelmagasinet.no. For å skape et produkt flest mulig er fornøyd med, trenger vi din tilbakemelding. Som jeg har sagt gjentatte ganger: Vær ikke redd for å ta kontakt med oss om du har ris, ros eller øvrige spørsmål.

God lesing.

Mvh
Kjetil Rakkenes Anda
Redaktør

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.