Trans Tyrol Bike Rallye: Et eventyr i Dolomittene - Sykkel
1416 Views

Trans Tyrol Bike Rallye: Et eventyr i Dolomittene

Nydelig landskap og sykkelopplevelser uten tidspress.

Februar 25, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

De neste årene vil den Syd-Tyrolske byen Niederdorf være arrangørsted for TransTyrol BikeRallye.

I 2019 vil ruta gå gjennom fantastiske Dolomittene. Deltakere kan forvente seg et unikt MTB-eventyr som inkluderer nydelige landskap og mange flotte stier.

30. juni 2019 møtes deltakere, guider, og event-team i Niederdorf som ligger i Pustertal i Syd-Tirol. Kick-off for TransTyrol BikeRallye er 1. juli 2019.

Dette er kun et par uker før det legendariske MTB rittet «Dolomiti Superbike» som går av stabelen for 25. gang – denne gangen i Dolomittene, et UNESCO verdensarvområde.

Mens første etappe av TransTyrol BikeRallyeer er en rundtur, vil de neste etappene og dagene ta deltakerne inn i den dolomittiske fjellverdenen.

Ruta er stappet med høydepunkt: panoramafjellet Kronplatz, engene i Armentara ved foten av fjellet Sas dla Crusc, fantastiske Sellaronda MTB-stier, og sist men ikke minst fjelltårnene i Latemar og Rosengarten.

Den 5. etappen går gjennom landsbyene St. Vigil, Arabba og Moena, og ender i den Syd-Tirolske landsbyen Tramin. Mellom vingårder og epleplantasjer blir deltakerne invitert til et herlig kveldsarrangement.

6. juli 2019 er det tid for en runde rundt spektakulære Lake Kaltern, helt sør i Syd-Tirol. Alle fjellsyklistene får etterpå sette seg på buss tilbake til Niederdorf.

Guiding og enkel organisering

Deltakere i TransTyrol BikeRallye kan forvente kvalitet i alle ledd av turen. De får et startnummer og får oppleve den typiske konkurranseatmosfæren ved start og målgang.

Dette skjer imidlertid uten tidspress. Man kan også følge en av guidene som sykler ruta med et forhåndssatt tempo som mål. På den måten kan deltakerne fokusere på landskapet og panoramautsikten og nyte turen maksimalt.

De som vil sykle etappene sammen med venner bruker skiltingen, rutebeskrivelsen og GPS for å finne veien til neste destinasjon.

Bekymring for bagasje er også helt unødvending. I påmeldingen til rittet kan man samtidig booke transport for bagasje, sykkelvogn, mekaniker, reservesykkel og testsykkel.

Anbefalte hoteller med god lokal mat sikrer best mulig restitusjon mellom etappene. Som vanlig er også en «light»-versjon av hver etappe tilgjengelig. Ved hjelp av jernbane i fjellene får deltakere konsentrere seg om å nyte MTB-opplevelsen med et stort antall høydemeter i utforkjøring.

For mer informasjon se: http://www.transtirol-bikerallye.com

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.