To etasjer, tre soverom, fire ryttere… - Sykkel
1679 Views

To etasjer, tre soverom, fire ryttere…

Gutta på tur: TSS-kvartetten som nå bor og trener på Gran Canaria – f.v.: Andreas Vangstad, Herman Dahl, Fridtjof og Petter Theodorsen. Foto: Privat

Desember 13, 2016
Skrevet av:

sykkel

Bli med til innholdsrik treningsleir på Gran Canaria.

Av: Fridtjof Røinås / Team Sparebanken Sør

For tiden er jeg godt i gang å trene inn mot ny sesong. Som sikkert de fleste leserne av dette innlegget kanskje forstår betyr dette treningsleir på sørligere breddegrader.

Jeg er på den spanske øya utenfor Afrika. Nemlig Gran Canaria. Sprader rundt her med andre nordmenn og kjenner egentlig ingen antydning til å være i utlandet hvis man trekker fra den gode temperaturen. Selv om den også minner mye om en gjennomsnittlig vinterdag i mitt kjære gode Grimstad.

Vi har leid en leilighet gjennom nettfenomenet, Airbnb. To etasjer, tre soverom, fire ryttere. Jeg tapte diskusjonen om å få enkeltrom og deler derfor sammen med Petter Theodorsen. Han er heldigvis en langt over gjennomsnittet ålreit kar.
De to øvrige rytterne er Vanky og Hermeluni. Jeg utdyper ikke de to hysterisk morsomme kallenavnene noe mer ved å navngi deres egentlige navn. Det blir opp til deg å knekke den koden, men jeg kan si så meget som at de begge er lagkamerater i Team Sparebanken Sør.

(Bloggen fortsetter under bilde)

Mye rolig: Desember-trening betyr mest mengde (i pratetempo…) og litt intensitet. Foto: Privat
Mye rolig: Desember-trening betyr mest mengde (i pratetempo…) og litt intensitet. Foto: Privat

Vi sykler jo endel for å bli flinke på det. Men det er også litt pumping på det lokale treningssenteret her i Maspalomas. Ikke ofte jeg har mulighet til å dyrke antydninger til vaskebrett eller bulk i overarmen, men her får jeg altså jobbet litt med saken, men like fullt tapt sak, dessverre.

LES FLERE SPAREBANKEN SØR-BLOGGER

Formen er stigende, men på ingen måte avskrekkende. Foreløpig ;))

Det gjelder ikke mine amigos. Det betyr mye pusting på gamle Røinås i de mange og ikke minst lange stigningene som du finner overalt her. Virkelig overalt.

Mest mengde, litt intensitet er stikkordene vi fokuserer på her. Mengde liker jeg fordi da kan strandløven i meg brette opp shorts og trøye slik at gamle syndende «skiller» viskes ut og bli erstattet med gyllen-bronse farget skinn. Jeg er nok et stygt syn for en «the-rules» engasjert syklist. For i meg har du den rake motsetning. Ankelsokker in my heart. Men nå avsporer jeg.

(Bloggen fortsetter under bildet)

Sydenkosthold: Sikringskost for sykkelryttere på desembertrening i sommersol. Foto: Privat
Sydenkosthold: Sikringskost for sykkelryttere på desembertrening i sommersol. Foto: Privat

Ellers så har en av mine nevnte amigos fått en one-night-stand-forespørsel (veikt nok ble det takket nei til). Samtlige, minus undertegnede, har oppsøkt – ved uhell – mennesker som bedriver samleie med samme kjønn på offentlige strender.

Det er altså et lite innblikk i min hverdag ”as we speak”.

Ønsker alle andre syklister en god treningsvinter, nå som jeg har muligheten! Måtte neste år bli bra for oss alle.

Hasta luego, som de sier her nede, tror jeg.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.