Thor Hushovd blir en del av TV 2s sykkelsatsing - Sykkel
1229 Views

Thor Hushovd blir en del av TV 2s sykkelsatsing

TV-kanalen har jobbet i flere år for å sikre seg den tidligere verdensmesteren.

Mars 14, 2018
Skrevet av:

Espen J. Lee

Thor Hushovd har signert med TV 2, og kommer til å være en viktig brikke i dekningen av de største sykkelrittene fremover.

– Nå har jeg vært borte fra sykkelsporten i noen år og fått det litt på avstand. Jeg merker da at det er en del ting jeg savner. Dette har vært en stor og viktig del av livet mitt, og jeg føler at jeg sitter på en erfaring og kunnskap som er for ille om jeg ikke skulle bruke til noe. Hvis jeg kan dele litt av det jeg sitter på med noen, så er det veldig gøy, sier Thor Hushovd i en pressemelding.

Hushovd er for øyeblikket i Belgia og Frankrike der han gjør opptak som skal vises i forbindelse med Flandern rundt og Paris-Roubaix.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe for TV 2. Vi har sammen opplevd et eventyr før, gjennom vår felles Tour de France-reise. Jeg har stor respekt for jobben som kanalen har gjort med sykkel, og jeg har store forventninger til å jobbe sammen med typer som Dag Otto, Johan, Mads og Christian – og resten av sykkelgjengen, sier Norges mestvinnende syklist.

TV 2 har jobbet i flere år jobbet med å sikre seg Thor Hushovd som ekspert.

– Han kompletterer et allerede sterkt TV 2-team med profiler som Dag Otto Lauritzen, Mads Kaggestad, Christian Paasche og Johan Kaggestad. I 2018 skal vi sende hele 463 timer sykkel. Det kreves de beste formidlerne av kunnskap og lidenskap, sier TV2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.