Tett på heltene - nå kommer ny utgave - Sykkel
1514 Views

Tett på heltene – nå kommer ny utgave

November 22, 2016
Skrevet av:

sykkel

Bli med hjem til Alexander Kristoff, Gunn-Rita Dahle Flesjå og Kristoffer Halvorsen i årets siste utgave.

Sykkelmagasinet starter julefeiringen tidlig og serverer en gavepakke eksklusivt innhold som forhåpentligvis vil glede de fleste. Etter VM-gullet i Qatar har hverdagen vært hektisk for Kristoffer Halvorsen, men han rakk et besøk fra Sykkelmagasinet hjemme i stua. Ved siden av å prate om detaljene under tilbakekomsten fra den mystiske sykdommen, røper «Doffen» sitt viktigste krav til en proffkontrakt. Kanskje vil det overraske deg?

Krav har også Alexander Kristoff når han skal forhandle ny proff-kontrakt i 2017. Om det blir med nåværende arbeidsgiver, Katusha – Alpecin, er ikke sikkert. Få et innblikk i de nye rammene Norges beste syklist må forholde seg til, det er nemlig ikke bare fryd og gammen for seiersgrossisten. Du kan lese reportasjen fra vårt besøk hjemme hos Kristoff, samt en stor sak om «nye Katusha».

En kort sykkeltur unna Kristoff, bor Gunn-Rita Dahle Flesjå, og vi svingte innom. En av Norges mestvinnende idrettsutøvere nærmer seg etter hvert slutten på en eventyrlig karriere, og ser nå mot en ny hverdag. Hvordan den blir seende ut beskriver 43-åringen overfor Sykkelmagasinet. I tillegg står hun og ektemann Kenneth på bar bakke foran 2017-sesongen, og har i skrivende stund ikke en arbeidsgiver så fort kalenderen går fra desember til januar. Hvordan de vil løse det får du også svaret på.

Men at Gunn-Rita takker av som norsk terrengstjerne trenger ikke være noen krise. Vi har nemlig nytt, ungt blod på vei mot en suksesskarriere. Elisabeth Sveum er regjerende norgesmester i både terreng rundbane og cyclocross. Vi har møtt talentet i Oslo-marka for å bli bedre kjent med henne.

Utover dette får du naturligvis masse annet, spennende innhold. Hva er for eksempel problemet med å ta forbudte midler så lenge man har et terapautisk fritak til å gjøre det? Espen J. Lee og Mads Kaggestad drøfter rundt debatten som har herjet i høst. I tillegg presenterer våre flinke produkttestere, Ole Kristian Sørland og Ola Bustad sykkelruller. Hvorfor bør de fleste vurdere å anskaffe seg et verktøy som tvinger syklistene inn, og ikke ut?

Vi kårer årets norske syklist sammen med våre følgere. Topp ti-lista til folkets pris vil garantert overraske deg. Vi har et lengre intervju med Bergen-VM 2017 sitt ukjente opphav, Stian Remme, samt en kjapp prat med veteranen Martin Elmiger. Kristoffer Skjerping og Sindre Lunke blogger som vanlig og Vélochef Henrik Orre presenterer deilig, hjemmelaget julesnacks for syklister.

Sykkelmagasinets utgave 6/16 er i salg fra 1. desember.

Løp og kjøp!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.