Ny utgave på vei - Sykkel
1500 Views

Ny utgave på vei

September 26, 2016
Skrevet av:

sykkel

I årets nest siste utgave kommer vi med avsløringer som ikke har vært kjent tidligere.

Denne uken kan du glede deg over at Sykkelmagasinet igjen er på vei til postkasser og bladkiosker over hele landet. Og for en spennende og variert utgave dere har i vente. Profilen denne gang er fremadstormende og ambisiøse August Jensen som i stor grad har satt sitt preg på norske og internasjonale UCI-ritt de siste årene. Egentlig skulle nordlendingen gi seg etter årets sesong dersom han ikke ble proff, men nå blir det trolig ett år til i Coop Østerhus dersom proffdrømmen lar vente på seg.

Abonnere på Sykkelmagasinet? Trykk her!

Ved siden av Jensen vier vi mye oppmerksomhet til Fredrik Strand Galta i denne utgaven. Eksklusivt for Sykkelmagasinet røper han hovedårsaken til at 2016-sesongen nærmest ble fiasko – det i proffdebuten. Gled deg til et åpent og ærlig intervju med siddisen.

Kvinnesatsing står sentralt denne gang. Norges Cykleforbund vil fordoble antall aktive jenter innen 2020 og forhåpentligvis skal den nye satsingen mellom Team Hitec Products og Bryne CK bidra. Vi har besøkt jærbuene i jakt på å finne ut hvordan samarbeidet skal rekruttere flere jenter.

Følg Sykkelmagasinet i sosiale medier!

Vi har vært tilstede under både Arctic Race of Norway og Tour des Fjords hvor vi har pratet med henholdsvis Adrian Aas Stien og Thor Hushovd. Les om førstnevntes fantastiske comeback etter et dramatisk velt. I tillegg har vi selvfølgelig testet utstyr også denne gang, og nå er det de imponerende sykkelcomputerne som har vært gjennom forstørrelsesglasset til Ole Kristian Sørland og Ola Bustad.

Utover dette har vi sett nærmere på VM og analysert favorittene, samt en nærmere titt på neste års WorldTour. Q&A denne gang er ingen ringere enn Sep Vanmarcke, og gjesteskribenten er Ingrid Lorvik fra Team Hitec Products. Uno X har blitt et synomym til norsk sykkelsport. Hvorfor? Vi stiller spørsmålet til sponsorene selv. I tillegg har selvfølgelig Mads Kaggestad kommenter også denne gang, og Henrik Orre serverer hjemmelaget sportsdrikke. Den kan du kanskje nye mens du leser de faste bloggene til Kristoffer Skjerping og Sindre Lunke, eller vår faste spalte med Gunn-Rita Dahle Flesjå som også har spennende nyheter.

Dette med mer kan du kose deg med når Sykkelmagasinet 5/16 kommer i løpet av uke 39. Gled deg!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.