NM 2019: Hjemmehåpene innfridde i juniorklassen - Sykkel
1039 Views

NM 2019: Hjemmehåpene innfridde i juniorklassen

Gull til Midtsveen og Koller Løland.

Juni 30, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

I juniorklassen for kvinner var det hjemmehåpet fra Ringerike SK, Natalie Irene Midtsveen, som stakk av med gullet. Sølv gikk til Rikke Enstad fra Halden CK, mens Ida Langøren fra Gauldal SK ble nummer tre.

– Det føles som at 20 kilo er tatt av skuldrene mine, man kjenner litt på presset på hjemmebane, men det er mest det at man tror man kan vinne selv, og det presset man legger på seg selv. Jeg kjente ganske godt på det igår kveld og i dag tidlig, det var ikke mye mat som gikk ned, sier Midtsveen ifølge Norges Cykleforbunds hjemmesider.

Hjemmehåpet gikk også til topps i juniorklassen for herrer. Sakarias Koller Løland fra Ringerike SK ble norgesmester, foran Dennis Gråsvold fra Grenland SK. Bronsen gikk til Embret Svestad-Bårdseng.

– Det var det jeg har drømt om den siste uke. Det var utrolig deilig. Planen var å komme meg i et tidlig brudd, fordi det er alltid deilig å være på forskudd, når de sprenger feltet bak. Men jeg hadde veldig gode bein idag, så jeg ble på en måte med å sprenge det. Så fikk jeg kjørt meg kontrollert opp til de to i front. Det ble støting på slutten som vanlig. Det ble sånn som vi hadde håpet på med to seire idag. Jeg har følt presset og spesielt etter at Natalie vant, sier en meget fornøyd Sakarias Koller Løland etter målgang.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.