Nå kommer Tour de France-utgaven - Sykkel
1279 Views

Nå kommer Tour de France-utgaven

Juni 18, 2016
Skrevet av:

sykkel

Les deg opp på alt du trenger før treukersrittet.

Endelig er sommerens, ja kanskje årets høydepunkt her: Tour de France. Disse tre vakre ukene i Frankrike følgers av tusenvis av nordmenn, deriblant oss og garantert mange av våre lesere. Derfor har vi ryddet plass til hele 36 sider Tour de France-stoff i vår ferskeste utgave som er tilgjengelig i bladkioskene fra 22. juni.

Abonnere på Sykkelmagasinet? Trykk her!

Les deg opp på alle etappene via vår guide. Der har vi fått hjelp av Atle Kvålsvoll og Mads Kaggestad til å analysere meter for meter – hvor settes det avgjørende støtet? Hvem er favoritt til å vinne etappen?

I tillegg har vi sett på favorittene til å stå ikledd gul trøye i Paris. Chris Froome jakter sin tredje triumf på fire år, men skal få tøff konkurranse fra Nairo Quintana, Alberto Contador, Fabio Aru og de andre stjernene. Vi analyserer rytter for rytter.

Ingen Tour de France uten nordmenn i hovedfeltet. I år er spurterne bedre ivaretatt og vår største stjerne, Alexander Kristoff jakter revansje fra i fjor hvor han gikk tomhendt ut av Touren. Men også Storhaugekspressen skal få tøff kamp om etappeseirene. Spurttogene er drillet i lang tid og i generalprøven Critérium du Dauphiné stemte lite for Katusha. Vi har fått hjelp av Stein Ørn til å beskrive marginene, detaljene og dramaet i et spurtopptrekk. Vi analyserer og presenterer de opptrekkstogene vi tror vil sette farge på finalene.

Edvald er tilbake
Men det er naturligvis ikke bare Tour de France du kan lese om i denne utgaven. Svigermors drøm, stjernen og vidunderbarnet Edvald Boasson Hagen er for alvor tilbake. Det beviste han senest i Critérium du Dauphiné hvor han på imponerende vis fulgte opp med etappeseier etter ytterligere to triumfer under Tour of Norway. 29-åringen er Profilen i denne utgaven og vi tar et tilbakeblikk på en svært innholdsrik karriere som er i ferd med å nå nye høyder.

Hemmeligheten på Sørlandet
I vår reportasjeserie om talentutvikling har turen denne gang gått til vakre Sørlandet. Der har vi møtt både kontinentalryttere og unge håpefulle i jakten på X-faktoren som gir landsdelen suksess.

Ellers er selvfølgelig både Kristoffer Skjerping og Sindre Lunke på plass med nye spennende blogger fra proffverden, i tillegg til at Gunn-Rita Dahle Flesjå forteller om sesongens to store mål som kommer som perler på en snor i sommer.

I denne utgaven har vi også sett nærmere på et utvalg av de råeste landeveishjelmene på markedet. Kanskje skal du kjøpe nye hjelm i sommer? Da kan du hente inspirasjon og tips hos oss.

Vi håper du får glede av Sykkelmagasinets utgave 3/16 og bruker bladet som et verktøy under sommerens Tour de France. Vi har til og med funnet en god oppskrift sammen med Henrik Orre til sunn kosemat som passer perfekt til TV-sendingene under årets Tour.

God sommer, og god Tour.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.