Kristoff vurderer sjansene for Tour of Norway-start - Sykkel
1053 Views

Kristoff vurderer sjansene for Tour of Norway-start

UAE-rytteren kjenner på sykdom.

Mai 27, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

Alexander Kristoff ble frakjørt i Hammer Sprint-konkurransen på hjemmebane i Stavanger lørdag, men gledet seg over at sykdommen er i ferd med å slippe taket.

UAE Team Emirates-rytteren har slitt med vond hals de siste dagene, men kom likevel til start i Stavanger lørdag. Der ble han tidlig frakjørt, hvilket gjorde dagen til en liten sportslig skuffelse.

– Jeg hadde forventet litt mer. Jeg prøvde å ta litt poeng da jeg hang med i starten, sa Kristoff til TV 2 om utfallet av lagkonkurransen.

– Kjedelig når man er på hjemmebane, men jeg føler meg ikke så veldig bra og fryktet at det kunne skje. Jeg var ikke så veldig bra i går, og det var ikke mye mer trykk i dag, tilføyde årets vinner av Gent-Wevelgem.

Nå krysser han fingrene for at kroppen spiller bedre på lag når Tour of Norway innledes kommende tirsdag. Sykdomsproblemene synes i hvert fall å være i ferd med å slippe taket.

– Jeg føler meg bedre og bedre. Jeg har ikke vondt i halsen i dag, selv om det fortsatt er mye hvitt slim bak i ganen. Jeg har hatt vondt i svelget og streptokokker, men det har gått vekk. Jeg har i hvert fall ikke vondt når jeg svelger nå, og det er bra, sa han.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.