Heine med seier Thüringen Ladies Tour - Sykkel
1440 Views

Heine med seier Thüringen Ladies Tour

Norgesmesteren tok sin andre UCI-seier for sesongen.

Mai 31, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

Vita Heine (Hitec Products) vant den 3. etappen av Lotto Thüringen Ladies Tour i Tyskland torsdag. Den norske mesteren gikk solo og tok en lekker triumf foran Liane Lippert (Team Sunweb) og Marta Bastianelli (Virtu Cycling).

Etter etappeseieren i Tour of Uppsala tidligere denne måneden, er dette Hitec-rytterens andre UCI-seier for sesongen. Seieren i Dörtendorf betyr at 34-åringen ligger på åttendeplass sammenlagt i det tyske rittet.

– Jeg trodde egentlig ikke at jeg kunne vinne. Det var mest med tanke på sammendraget og på å få til et best mulig resultat der. Jeg skulle gå til fra bunnen og gi alt jeg hadde, sier Heine til procycling.no.

– Uansett hvor mange som ville passere meg, så passet det meg bedre enn om det ble halvhardt kjør de første 500 meterne og det så skulle samle seg til en slags spurt. Jeg kjørte det jeg kunne og skjønte ingenting da jeg fikk en luke. Er det mulig? tenkte jeg. Da jeg så det var 250 meter igjen, tenkte jeg at det her kunne gå. Jeg så det var ei bak meg som nærmet seg men jeg bestemte meg for at jeg skulle passere den streken først.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.