Eventyrlige sykkelferier i Alpene eller Dolomittene - Sykkel
7157 Views

Eventyrlige sykkelferier i Alpene eller Dolomittene

"Roadbike Holidays” tilbyr spesialiserte turer med alle fasiliteter

Mars 28, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

Med 34 hoteller i Østerrike, Tyskland og Italia, samt to sykkelstasjoner i Spania og Balearene, er «Roadbike Holidays» den perfekte samarbeidspartner for å finne feriedestinasjoner og hoteller i Alpene. Om man foretrekker å sykle fra en destinasjon til en annen, eller gjennomføre en intensiv treningsuke, er alt lagt til rette for å velge mellom forskjellige spennende ruter og ulike camper.

«Roadbike Holidays»-hoteller er mer enn bare hoteller. De har spesialisert seg på sykling og tilbyr derfor spesielle tjenester – både for gjestene og syklene deres. Hotellene har tv-overvåkete sykkelrom, vaskeritjenester, reparasjonshjørner og sykkelinformasjon.

Imidlertid er det viktigste kjennetegnet kompetanse på landeveissykling. Hotelleierne er selv lidenskapelige syklister, noe som betyr at de kan hjelpe til med spørsmål og tilby guidede turer.

Tjenester inkluderer også fasiliteter som legger til rette for fysisk velvære, hvor alle hotellene har egen badstue og tilbyr massasje.

Destinasjonene til «Roadbike Holidays» gir tilgang til et bredt nettverk av ruter og turer. Selv om de fleste er midt i Alpene, er det både utfordrende turer med tøffe klatringer, samt enkle turer i dalen, langs elver eller innsjøer. Områdene med innsjøer passer spesielt godt for triatleter. Dessuten er sykkeldestinasjonene i Spania et ideelt sted for å holde i gang treningen vinterstid.

«Roadbike Holidays» har et tilbud for alle. Klikk deg inn på nettsiden deres for å se hvor mange muligheter det finnes for å utforske nye landskaper og regioner med sykkel i Alpene.

Les mer om «Roadbike Holidays». Finn turer, hoteller og destinasjoner i Alpene her HER

FOTO: ©Alex Moling

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.