🎥 En dag i skjærsilden - Sykkel
1155 Views

🎥 En dag i skjærsilden

Video: Bak kulissene i en episk sykkelklassiker.

Mars 07, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

Tøft, vått og gjørmete. For de fleste av oss som så rittet på TV i en myk og varm sofa, og for absolutt alle som deltok i dette brutale grusveirittet, Strade Bianche 2018 ble en uforglemmelig utgave.

Likevel viderebringer vi denne videoen fra Team Katusha. Alle husker den sylskarpe vinneren, Tiesj Benoot, som i ensom majestet krysset målstreken i Siena etter å ha overvunnet konkurrentene, og ikke minst, de ubarmhjertige værforholdene.

Og alle husker den tapre Wout Van Aert, som i sin første deltakelse i rittet tok tredjeplass, etter å ha falt av sykkelen i den siste, bratte stigningen opp til målgang på Passo del Campo. Men vi må ikke glemme de ubejublede heltene som kjempet seg gjennom med nebb og klør utenfor TV-bildet.

Kun femti ryttere kom til mål. 20 havnet utenfor tidslimiten og 80 brøt. Dette var dagen der de bakre rekker virket milevis unna og gruppettoen distansert for evig og alltid. Bare to av rytterne til Katusha fullførte rittet, i det video viser som en veritabel klassiker på grusveiene i Chianti.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.