Edvald hindret av velt - Kristoff brøt i Oman - Sykkel
1177 Views

Edvald hindret av velt – Kristoff brøt i Oman

Stake Laengen sto også av i Oman.

Februar 21, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

Alexander Kristoff klarte ikke å ta seg til mål på avslutningsetappen i Tour of Oman etter å ha vært innblandet i en velt. Edvald Boasson Hagen var også innblandet i uhell i Volta ao Algarve

– Jeg må sy, men det er ingen brudd, skriver Alexander Kristoff i en tekstmelding til procycling.no torsdag.

Det er svært sjelden at Kristoff må stå av etter en velt i et ritt.

– Jeg satt nok litt for langt framme, for jeg hadde egentlig tenkt å sitte helt bakerst for å slappe av. Jeg klarte ikke å bremse ned for dem som veltet, så jeg datt midt i mølja. Jeg kuttet meg opp på underarmen, sannsynligvis på noen andres skivebremser, forteller Kristoff til procycling.no.

Etappen ble vunnet av Giacomo Nizzolo. Sven Erik Bystrøm kjørte i mål som nummer ti på den avsluttende spurten. Vegard Stake Laengen kom ikke til start på en avsluttende etappen på den 135,5 kilometer.

Det var Aleksej Lutsenko som gjentok fjorårets bedrift og vant sammenlagt.

Boasson Hagen hindret

Edvald Boasson Hagen var heller ikke heldig under åpningsetappen av Volta ao Algarve onsdag. En stor velt gikk på de siste milene før finalen i Lagos. Uhellet forhindret Dimension Data-rytteren fra å delta i spurten mot slutten av etappen, som ble vunnet av Fabio Jakobsen fra Deceuninck-QuickStep.

Amund Grøndahl Jansen og hans Visma-Jumbo spurtkaptein Dylan Groenewegen ble også forhindret av velten. Ingen av de norske har rapportert om noen skader som følge av uhellet.

Lotto Soudals Carl Fredrik Hagen fullførte imidlertid etappen i første gruppe og endte på 17.plass.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.