Cavendish raskest i Dubai - Sykkel
1174 Views

Cavendish raskest i Dubai

Sesongens første for Dimension Data-rytteren.

Februar 08, 2018
Skrevet av:

knutandreas

Det ble en svært jevn kamp om seieren på den tredje etappen av Dubai Tour til Fujairah. Etappen endte som forventet i massespurt og det ble en tøff batalje mellom feltets raskeste ryttere.

Alexander Kristoff lå i en god posisjon, men ble innestengt da spurten åpnet og maktet aldri å blande seg inn i kampen om seieren. Gårsdagens etappevinner Elia Viviani (Quick-Step Floors) åpnet spurten fra front, men fikk det tøft i motvinden.

På hjulet hans lå Sonny Colbrelli (Bahrain-Merida), Mark Cavendish (Dimension Data) og Nacer Bouhanni (Cofidis), og trioen kom rundt ham en etter en. Til slutt ble det en duell mellom Cavendish og Bouhanni, som begge i sin lave, aerodynamiske posisjon kjempet inbitt om seieren, men det var Cavendish som var raskest og tok sin første seier for året.

Briten slet med sykdom i hele fjor og endte året med bare én seier, som kom i Abu Dhabi Tour i februar for ett år siden.

Katusha-Alpecins Marcel Kittel kom raskt på slutten, men var alt for sent ute og måtte ta til takke med tredjeplassen. Alexander Kristoff ble nummer syv og Elia Viviani overtok sammenlagtledelsen i rittet fra Dylan Groenewegen (LottoNL-Jumbo), etter nederlenderen mottok 20 sekunder i tidsstraff for bilpes.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.